Auto-Huiput Oy

Auto-huiput Oy, vaihtoautoja pääkaupunkiseudulla
  1. Auto-Huiput Oy on 2011 perustettu hyvän mielen autokauppa.Olemme keskittyneet käytettyjen autojen kauppaan. Meillä on toimipisteet Nummelassa ja Espoossa. Liikevaihtomme kasvaa tänä vuonna noin 15milj. euroon ja aiomme jatkaa kasvua!

Vahvan etämyynnin ansiosta markkina-alueemme kattaa koko Suomen ja toimituspalvelun kautta asiakkaan on helppo tilata auto minne päin Suomea tahansa. Myymme auton yhteydessä myöskin useita lisäpalveluita helpottamaan auton ostoa, kuten lisäturvaa, rahoitusta sekä vakuutuksia. Kantavana ajatuksenamme on alusta saakka ollut erinomainen palveluasenne ja tyytyväinen asiakas joka ensimmäisen ostokokemuksen jälkeen haluaa asioida meillä myöskin uudelleen.Olemmekin saaneet iloksemme todeta, että vuosien aikana meille on kertynyt suuri vakioasiakkaiden joukko!

Meillä onnistuu suorat kaupat kuin myös vaihdot halvemmasta autosta kalliinpaan sekä toisinpäin. Vaihdossa voit tarjota meille autojen lisäksi veneitä, moottoripyöriä,asuntovaunuja/autoja sekä koneita ja kuorma-autoja. Luottokelpoiselle ostajalle pystymme  tarjoamaan  rahoituksen lähes jokaiseen autoon. Tervetuloa hyvän mielen autokaupoille!

4 (146)

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Palvelu oli hyvää ja auto kuvauksen mukainen. Oston jälkeen auton etujarru vinkui, mutta liike korvasi jarrun korjauksen, eikä tapahtumasta tullut minulle mitään maksettavaa tai puhelun soittoa suurempaa vaivaa. Auto on toiminut täydellisesti sen jälkeen ja mitään moitittavaa autosta tai sen myyjästä minulla ei ole. Auton ostosta on kulunut nyt noin 8 kuukautta ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Kiitokset vielä joulukortista!

Mika Tapio

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Aivan mahtavaa asiakaspalvelua, viat korjattiin ilman taistelua.

Benjamin Laine

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Ostin viimevuoden toukokuussa auton espoon liikkeestä ei ole moitteen sanaa.Hyvää palvelua tuotiin lappiin asti,Kiitos Joulukortista ja hyviä kauppoja.

Pasi Siivola

Anna oma arvio ja katso muiden arvioita »