Kaupat kotona - 14 vrk palautusoikeus

Turvallinen tapa vaihtoauton hankintaan.
Kotona tehdyillä autokaupoilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus.

IHASTU JA VARAA

Selaile autovalikoimaamme helposti verkossa. Kun olet löytänyt mieleisesi auton, ota yhteyttä automyyjäämme. Automyyjämme vastaa löytöäsi koskeviin kysymyksiin, laskee hyvityshinnan mahdollisesta vaihtoautostasi, auttaa helposti budjetoitavan rahoituksen hakemisessa ja tarjoaa lisäturvaa autollesi.

Tee varaus löydöstäsi ennen muita!

 

Löydä sinulle sopiva auto

OSTA OMAKSI

Maksettuasi varausmaksun valitsemastasi autosta, auto toimitetaan kotipihallesi tai esimerkiksi työpaikallesi sovittuna ajankohtana. Kun auto saapuu, pääset koeajamaan ja tarkastamaan, että auto vastaa sinulle ilmoitettua kuvausta.

Kauppa sitoo lopullisesti vasta kun olet todennut auton juuri sellaiseksi, kuin sinulle on ilmoitettu. Mikäli auto ei vastaa sinulle kerrottua, olet oikeutettu saamaan varausmaksusi takaisin. Varausmaksu hyvitetään kauppahinnassa ja mahdollisen vaihtoauton viemme mennessämme.

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä automyyjään!

TURVALLISTA MATKAA

Onneksi olkoon uudesta autostasi! Tarpeisiisi sopiva, hyväkuntoinen auto vie sinut mukavasti ja turvallisesti perille.

Vahinkojen varalle suosittelemme ja tarjoamme autoosi edullista Auto-Huippu Kaskoa. Ja kaiken tekniikan varmaan toimivuuteen tarjoamme VarmaPeli -lisäturvaa, jotta voit unohtaa yllättävät korjauskulut vuodeksi. Ja jos ostamasi auto ei sittenkään ollut se oikea, etäkaupassa sinulla on 14 vrk palautusoikeus.

 

Tutustu VarmaPeli

4 (146)

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Palvelu oli hyvää ja auto kuvauksen mukainen. Oston jälkeen auton etujarru vinkui, mutta liike korvasi jarrun korjauksen, eikä tapahtumasta tullut minulle mitään maksettavaa tai puhelun soittoa suurempaa vaivaa. Auto on toiminut täydellisesti sen jälkeen ja mitään moitittavaa autosta tai sen myyjästä minulla ei ole. Auton ostosta on kulunut nyt noin 8 kuukautta ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Kiitokset vielä joulukortista!

Mika Tapio

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Aivan mahtavaa asiakaspalvelua, viat korjattiin ilman taistelua.

Benjamin Laine

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Ostin viimevuoden toukokuussa auton espoon liikkeestä ei ole moitteen sanaa.Hyvää palvelua tuotiin lappiin asti,Kiitos Joulukortista ja hyviä kauppoja.

Pasi Siivola

Anna oma arvio ja katso muiden arvioita »